Ο Αntony Hopkins κρατά μαχαίρι: Δες το επίσημο poster του Hitchcock

Το πρώτο poster της ταινίας Hitchcock με τον κουστουμαρισμένο Anthony Hopkins στο ρόλο του θρυλικού σκηνοθέτη μόλις κυκλοφόρησε. 

Το πώς θα μοιάζει ο Anthony Hopkins στο ρόλο του ως Alfred Hitchcock,  το ξέραμε πάνω- κάτω, καθώς οι πρώτες φωτογραφίες από την επερχόμενη ταινία για τον Hitchcock έχουν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Ωστόσο η εταιρεία παραγωγής, η Fox Searchlight, θεωρεί πως η ταινία μπορεί να είναι μέσα στις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ, έτσι λοιπόν φαίνεται να επισπεύδει την (αμερικανική) πρεμιέρα του βγάζοντας την ταινία, στις 23 Νοεμβρίου. Η εταιρεία κυκλοφόρησε και την αφίσα της ταινίας, στην οποία ο βραβευμένος ηθοποιός εμφανίζεται φορώντας τα... καλά του.

 

Ο Anthony Hopkins, σοβαρός και με ένα μαχαίρι στα χέρια φιγουράρει στο poster, δίνοντάς μας λίγο ακόμη υλικό πριν από το  πρώτο trailer της ταινίας.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι o Sacha Gervasi, ενώ στο καστ περιλαμβάνονται τα ονόματα των Helen Mirren, Jessica Biel, Ralph Macchio, James D'Arcy και της Scarlett Johansson.

Το φιλμ βασίζεται στο βιβλίο Alfred Hitchcock and the Making of Psycho του Stephen Rebello. Διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Psycho, της πιο διάσημης ταινίας του Hitchcock και στην ουσία  αποτελεί μια ερωτική ιστορία για έναν απ' τους πιο χαρακτηριστικούς σκηνοθέτες όλων των εποχών και της συζύγου του, Alma Reville.

 

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε