Βγήκε το trailer της αναμενόμενης ταινίας του Steven Spielberg, "Lincoln"

Ο Daniel Day-Lewis μπαίνει στο πετσί του ρόλου του προέδρου και μας δίνει να καταλάβουμε πως αυτή η ταινία θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. 

Εδώ και τόσο καιρό βλέπαμε το teaser, τώρα ήρθε η ώρα να δούμε και το full-length trailer του νέου δημιουργήματος του Spielpberg. Και ναι, ο Daniel Day-Lewis είναι πιο φτυστός πεθαίνεις με τον πρώτο πρόεδρο της Αμερικής Abraham Lincoln.

Λίγο πριν βγει το trailer στη δημοσιότητα, ο Spielberg φρόντισε να υπενθυμίσει στο κοινό του πως το φιλμ εστιάζει σε μία πολύ συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή του πρόεδρου.

 

"Έχει να κάνει με τους τέσσερις τελευταίους μήνες της ζωής του", ενώ συνέχισε λέγοντας πως "τον είδαμε σαν άνθρωπο και όχι σαν ένα μνημείο" ώστε να τονίσει ότι δεν πρόκειται για μία τυπική βιογραφία, αλλά για πιο κοντινή ματιά στην ανθρώπινη υπόστασή του πέρα από τις πολιτικές του στρατηγικές που οδήγησαν στην νίκη του εμφύλιου πολέμου.

Στο trailer μπορούμε να δούμε τις μάχες στο Κογκρέσο και τις αντιπαραθέσεις του με άλλους πολιτικούς, αλλά και να μάθουμε ποιοι άλλοι είναι στο πλευρό του Lewis, ανάμεσα στους οποίους είναι οι Sally Field, Tommy Lee Jones, David Strathairn and Joseph Gordon-Levitt.

Χαμός.

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε