Νύχτες με το Cosmo.gr: Η ασφάλεια σας δεν είναι εγγυημένη. Η διασκέδαση είναι.

Το Cosmo.gr σας στέλνει στις Νύχτες Πρεμιέρας. Ταινία 1η, προσκλήσεις έτοιμες προς παράδοση... 

Η καλύτερη νεαρή κωμικός του αμερικάνικου σινεμά και τηλεόρασης, η Όμπρεϊ Πλάζα, πρωταγωνιστεί σε μια πανέξυπνη και χαριτωμένη ανεξάρτητη αμερικάνικη ταινία που αγαπήθηκε από το κοινό στις προβολές τις στην Αμερική. Η Πλάζα είναι γνωστή από τη σειρά "Parks and Recreation" κι από τον φοβερό "Σκοτ Πίλγκριμ Εναντίον των Πρώην”. Στην ταινία, που βασίζεται σε μια θεόκουφη αρχική ιδέα, πρωταγωνιστεί επίσης κι ο Μαρκ Ντιπλάς, ένας από τους γκουρού του mumblecore κινήματος του αμερικάνικου σινεμά, τον οποίο απολαμβάνουμε στο ξεκαρδιστικό “League” τα τελευταία χρόνια.

 

"ΖΗΤΕΙΤΑΙ: Κάποιος να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο μαζί μου. Δεν είναι αστείο. Θα πληρωθείτε μόλις γυρίσουμε. Πρέπει να φέρετε τα δικά σας όπλα. Το έχω ξανακάνει μόνο μια φορά ακόμη. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ.» Τρεις δημοσιογράφοι διαβάζουν την παραπάνω αγγελία και αποφασίζουν να ανακαλύψουν τον ανώνυμο συντάκτη της ώστε να γράψουν ένα άρθρο για την περίπτωσή του. Γρήγορα φτάνουν στα ίχνη του Κένεθ, ενός αινιγματικού άντρα, τον οποίο αναλαμβάνει να προσεγγίσει η γυναίκα της παρέας, η Ντάριους. Οσο περισσότερο όμως η νεαρή δημοσιογράφος εισχωρεί στην ζωή του Κένεθ, τόσο λιγότερο μπορεί κάποιος να προστατεύσει τη σωματική και, κυρίως, τη συναισθηματική της ακεραιότητα.

Ο Ντέρεκ Κόνελι, στο ντεμπούτο του στη μυθοπλασία, βρίσκει τη χρυσή τομή μεταξύ κωμωδίας και ρομάντζου και με την προσθήκη μιας διακριτικής sci-fi πινελιάς δημιουργεί μια ανατρεπτική κομεντί, που αρνείται να ακολουθήσει το συνταγολόγιο του είδους. Στo πλευρό του, ο Μαρκ Ντιπλάς και η Ομπρεϊ Πλάζα με τις φρέσκιες ερμηνείες και τις σπαρταριστές ατάκες τους μπορεί να μην εγγυούνται για την ασφάλειά σας αλλά μπορούν να εγγυηθούν ότι δεν θα σταματήσετε να γελάτε.

Προβολή 18.00 Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου Ιντεάλ

Μπορείτε να διεκδικήσετε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας από το Cosmo.gr

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε