Είναι επίσημο: Η Lana Del Rey στο Rockwave Festival

Ακουγόταν μέρες ωστόσο είναι πλέον επίσημο. Η Lana Del Rey θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό αφού θα ανέβει στη σκηνή του Terravibe τη δεύτερη μέρα του Rockwave Festival στις 8 Ιουλίου. 

Πρόκειται για το νέο όνομα που ανακοινώθηκε στο line up, μετά τους Dead Can Dance οι οποίοι το καλοκαίρι του 2012 είχαν ξαναέρθει στη χώρα μας, με συναυλία στο Λυκαβηττό.

Η Lana Del Rey τα δύο τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και η πιο πρόσφατη είναι το "Young and beautiful" από την ταινία "The Great Gatsby".

Άλλο ένα όνομα  προστίθεται  στο line up της Κυριακής 7 Ιουλίου. Ο Alborosie ένας από τους πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της Reggae θα εμφανιστεί στην σκηνή του Terra Stage.

ALBOROSIE

Ο Alborosie αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα reggae σκηνής. Ο Ιταλικής καταγωγής αλλά πλέον μόνιμος κάτοικος  Τζαμαϊκας , ο απόλυτος Rastaman  με τα ράστα του να αγγίζουν σχεδόν το έδαφος, έρχεται να μας ξεσηκώσει με τους ρυθμούς της μουσικής του. Το πάθος του και η βαθιά γνώση της παραδοσιακής Reggae κάνουν τον Alborosie δημιουργό ενός μοναδικού μουσικού μίγματος με Reggae ρυθμούς που ταιριάζουν απόλυτα στην εορταστική ατμόσφαιρα του φεστιβάλ.

Δες αναλυτικά το line up των τριών ημερών

Κυριακή 7 Ιουλιου

Terra Stage

Ska - P

Alborosie

Marky Ramnoes Blitzkrieg

1000Mods

Vibe Stage

Saxon

Δευτέρα 8 Ιουλίου

Terra Stage

Lana Del Rey

 

Echo & The Bunnymen

Vibe Stage

Iced Earth

At The Gates

Τρίτη 9 Ιουλίου

Terra Stage

Dead Can Dance

Monophonics

Graig Walker

Opera Chaotique

Vibe Stage

Septicflesh

Chaostar

Acid Death

Tardive Dyskinesia

After Midnight

Γιάννης Αγγελάκας

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε