Ο Σταμάτης Μαλέλης ξενάγησε την Έλλη Στάη στο Star - Ο καπνός πυκνός, η φωτιά;

Ποιος άραγε ο λόγος της επίσκεψης της anchorwoman της ΝΕΤ στα ενδότερα του STAR Channel; Μια συνεργασία στον άμεσο ορίζοντα ίσως; 

Με ξεναγό τον Σταμάτη Μαλέλη, η Έλλη Στάη περιηγήθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (21/9) στα γραφεία του Star Channel και η φημολογία για ενδεχόμενη συνεργασία των δύο πλευρών φουντώνει.

Την είδηση ανάρτησε το Enimerosi24, ενώ λάδι στη φωτιά ρίχνει και το γεγονός ότι η σύμβαση της Έλλης Στάη με την ΕΡΤ για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ ολοκληρώνεται λίγο μετά την έλευση του 2013.

Οι ικανότητες του Σταμάτη Μαλέλη στο scouting είναι γνωστές και έχουν δικαιωθεί πολλάκις. Η θερμή φιλοξενία στην anchorwoman της ΝΕΤ ίσως είναι η αρχή μιας συνεργασίας που θα ωφελήσει σημαντικά το κανάλι, δεδομένων των δηλώσεων του Διευθυντή Ειδήσεων του STAR που προμήνυε εμφανή αλλαγή πλεύσης στον χαρακτήρα του κεντρικού δελτίου.

Λέτε η επόμενη φορά που η Έλλη θα προσπαθήσει να συνεννοηθεί με τον Ηλία Κασιδιάρη να γίνεται υπό την σκέπη του STAR Channel; Ή αλλιώς, λέτε να πάρει επιτέλους φωτιά το τηλεοπτικό τοπίο;

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε