Κάποτε στην Τηλεόραση: Ο Νίκος Κατέλης ανάγκαζε τον Σωκράτη να ξαναπιεί το κώνειο

Το 2006, οι παραγωγοί του Je T' Aime της Αννίτας Πάνια αποφάσισαν να τονώσουν το θέατρο στις συνειδήσεις μας, σφηνώνοντας ένα μονόπρακτο στη σκαλέτα της εκπομπής. Όλο το έργο ήταν στημένο γύρω από τον Νίκο Κατέλη. 

Η στιγμή που οι μαθητές και οι στενοί φίλοι του Σωκράτη τον επισκέπτονται στο κελί του και προσπαθούν να τον μεταπείσουν για να μην πιει το κώνειο απασχόλησε και το Je T' Aime κάπου στα 2006.

Στο ρόλο του Σωκράτη, ο Νίκος Κατέλης, με τη βοήθεια της υποβολέα που αβίαστα ακουγόταν στο πανελλήνιο μέσω του μικροφώνου του αυτιού του, μπέρδευε χωρίς να το θέλει το κώνειο με το ισπανικό coño. Βασικά, αν τον ρωτούσες ποιον ακριβώς έπαιζε εκείνη τη στιγμή, πάλι θα μπερδευόταν.

Όλο το θυελλώδες debate γύρω από το κατά πόσο η ενότητα "θέατρο" στο Je T' Aime επρόκειτο για μια προσβολή του πολιτισμού και τίποτα περισσότερο είναι κάτι που για την οικονομία της στήλης "Κάποτε στην Τηλεόραση" δεν χρειάζεται να αναλυθεί.

Σύσσωμος ο θίασος του Je T' Aime ήταν ένα φαινόμενο της ελληνικής τηλεόρασης για τους πιο νηφάλιους, ένα τερατούργημα για τους πιο εύθικτους, ένα αστείο που τελικά κούρασε για τους περισσότερους.

Μπορεί το ναυάγιο του Νίκου Κατέλη στο ρόλο-πρόκληση να μονοπώλησε το ενδιαφέρον, αλλά πρέπει να σταθούμε και στο φιλότιμο των υπόλοιπων "ηθοποιών" που αφενός ήξεραν τα λόγια τους απέξω σεβόμενοι τον τηλεθεατή και αφετέρου προσπάθησαν να παίξουν, να υποκριθούν, να κάνουν κάτι βρε αδερφέ.

Αν ο φιλόσοφος μπορούσε να δει στο μέλλον αυτήν την ταλαιπωρία που υπέστη και ο Κατέλης και οι τηλεθεατές, τότε θα είχε πιει το κώνειο πολύ πριν τον επισκεφτούν οι μαθητές του στο κελί. Θα μας είχε απαλλάξει όλους από τη σκηνή.

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε