Ή η μόδα γέρνει ή η οθόνη μου: Μετά το στήθος, τώρα οι ώμοι έξω στην TV

Όσο πιο λεπτή είσαι στην τηλεόραση, τόσο το καλύτερο, καθώς τις περισσότερες τις παχαίνει, όπως θα ξέρετε ήδη, ο φακός. Το λίγο δέρμα πάντα έδειχνε καλύτερο, όταν δεν ήταν λιπαρό. Χέρια, πόδια. Ύστερα ξεπρόβαλε το στήθος. Τώρα η τάση είναι ένας ώμος έξω και το παλιά ένοχο σουτιέν έσκασε μύτη για τα λεπτά δημοσιότητας που του ανήκουν. 

Παλιά, στη ζωή και στην τηλεόραση, δεν ήταν σικ να φαίνεται το σουτιέν σου ή το φανελάκι σου. Έτσι βγήκαν και οι στηθόδεσμοι ζελατίνη και άλλα τέτοια, αν το συγκεκριμένο εσώρουχο σού ήταν οπωσδήποτε απαραίτητο με την μπλούζα που δεν είχε πλάτη ή το στράπλες. Πια, στο δρόμο ή και στην TV, η βυζοπιάστρα, που το έχουμε ακούσει και έτσι, είναι σε πρώτο πλάνο.

Ο ένας ώμος της μπλούζας έχει κατέβει, είτε το λέει η μόδα είτε όχι. Ήταν να μην ξεκινήσει...

Λίγο zapping να κάνεις θα καταλάβεις αμέσως τι εννοούμε...

Ναι, είναι μια τάση από πέρυσι. Η μπλούζα με τον έναν ώμο έξω. Όχι η μπλούζα που τραβάω για να βγει ο ένας ώμος έξω με το ζόρι. Τα κατεβάσματα πέφτουν replay. Το σουτιέν απενοχοποιείται, το φανελάκι αναδεικνύεται και... δεν μπορώ άλλη επανάληψη.

Τι trend είναι αυτό πάλι; Είναι μια διάθεση προς το χαλαρό; Να φύγει το στημένο, το σωστό, το σφιχτόκωλο από την TV; Όπως, άλλες στο εξωτερικό κόβουν τη λακ; Να το καταλάβω.

Δεν έχει απομείνει πια τίποτα που δεν έχουμε δείξει; Κι αυτό να το καταλάβω. Άμα είναι και γυμνασμένος ο ώμος, να το επαναλάβω κι εγώ και οι φίλες μου.

Όπου γυρίσεις με το τηλεκοντρόλ, θα δεις έναν ώμο έξω, το σουτιέν το σχετικό ή το άσχετο και το φανελάκι που ταιριάζει ή όχι. Σαν να μη πρόλαβες να κοιταχτείς στον καθρέφτη πριν βγεις ή κοιμάται ο σκηνοθέτης ή επειδή το κάνουν όλες δεν ασχολείται.

Κούρασε και σε αυτό η TV. Εξακολουθούμε να την θέλουμε πιο λαμπερή, πιο άπιαστη, πιο μοδάτη, πιο στιλάτη. Όποιος ή όποια θέλει να χαλαρώσει, να πάει σπίτι της.

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε