New TV Season: Η "Μεσημεριανή Μελέτη" έκανε πρεμιέρα με την ίδια δοκιμασμένη συνταγή. Το gossip.

Η πρώτη εκπομπή του Star για τη νέα σεζόν έκανε πρεμιέρα. Η "Μεσημεριανή Μελέτη" με την Ελεονώρα Μελέτη πιο ανανεωμένη από ποτέ μας είπε καλησπέρα. Οι αλλαγές μικρές με το concept να παραμένει το ίδιο. 

Η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε. Μια εβδομάδα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς για να μας κάνει μελέτη. Μεσημεριανή όμως. Η απόφαση του σταθμού σχεδόν στα τέλη της περασμένης σεζόν να πάει η Ελεονώρα μεσημέρι και η Νικολέττα Ράλλη σπίτι της φάνηκε πως απέδωσε καρπούς και έτσι φέτος από τα χείλη της παρουσιάστριας δεν θα ξανακούσουμε καλημέρα. Μόνο καλησπέρα.

Τα ρίσκα πέρσι, οι μικροαλλαγές φέτος

Το μεγάλο ρίσκο ο σταθμός το πήρε πέρσι. Αλλάζοντας ξαφνικά ζώνη την Ελεονώρα. Φέτος αποφάσισε να μην κάνει δραστικές αλλαγές και να πάρει ακόμα ένα ρίσκο. Το ρολόι έδειξε 13.00 και η παρουσιάστρια η οποία σήμερα σβήνει τα 34 κεράκια της τούρτας της μας καλησπέρισε. Ίσως πιο ανανεωμένη και ξεκούραστη από παλιότερες πρεμιέρες της.

Το πάνελ παρέμεινε το ίδιο. Κασπίρης, Τζωρτζέλα, Φλωρίντα και Σιγούρος όπως έχουν μείνει στη μνήμη του τηλεθεατή.

Μετά την απαραίτητη παρουσίαση των αλλαγών και των συντελεστών που συνέβαλαν στον όχι και τόσο επιτυχημένο αέρα ανανέωσης, περάσαμε στο κύριο μέρος της εκπομπής. Και το πρώτο θέμα ήταν η συνέντευξη ενός προσώπου που έχει διχάσει. Τον Ηλία Κασιδιάρη με την Τζωρτζέλα να κάνει λόγο για έναν νέο με προβληματισμούς και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να μιλά για τις ταινίες που βλέπει σπίτι του. Ακολουθεί η Βούλα Παπαχρήστου η οποία δεν επιβεβαιώνει ότι έχει δεσμό με τον βουλευτή αλλά δεν διαψεύδει κιόλας. Και η τριλογία του σήριαλ τελειώνει με τη συνέντευξη του πρώην της Βούλας Παπαχρήστου, Λευτέρη Χαχαμίδη, να μιλά για τη σχέση της αθλήτριας με τον βουλευτή.

Νέο στοιχείο: Ο καναπές

Πάμε στο νέο clue της εκπομπής. Τον καναπέ. Εκεί εμφανίστηκε πρώτος ο παραολυμπιονίκης Αριστείδης Μακροδημήτρης ο οποίος μίλησε για τη ζωή του εντός και εκτός αγώνων.  Η αλλαγή όμως των καλεσμένων στον καναπέ ήταν τόσο απότομη όπως όταν ο dj παίζει rock κομμάτι και βάζει μετά Καρρά. Όχι Rafaella αλλά Βασίλη. Η Τένια Μακρή και η Μαρία Σταματέρη αναφέρθηκαν στο θέμα της κατινιάς το οποίο συνοδεύτηκε και από απόψεις περαστικών από το γνωστό στέκι του Star, το Mall στο Μαρούσι. Την τριλογία στις εμφανίσεις του καναπέ έκλεισε η Μαριέττα Χρουσαλά η οποία περιέγραψε τα συναισθήματά της για το παιδί που κυοφορεί, μην αποκαλύπτοντας τα κιλά του γιατί φοβάται το “μάτι”. Όχι του τηλεθεατή, ούτε της Ελεονώρας αλλά μάλλον των σχεδιαστών.

Η αλλαγή των καλεσμένων στον καναπέ ήταν τόσο απότομη όπως όταν ο dj παίζει rock κομμάτι και βάζει μετά Καρρά. Όχι Rafaella αλλά Βασίλη.

Με όλα αυτά, το ρολόι έδειξε σχεδόν 15.30. Και μια τούρτα να μπαίνει στο πλατό με ένα ερωτηματικό (όσον αφορά την ηλικία της Ελεονώρας) ως κλείσιμο της πρώτης εκπομπής της σεζόν.

Κάνοντας ένα resume, ας σταθούμε στα βασικά:

Πώς μας φάνηκε η Ελεονώρα: Αδυνατισμένη, ελαφρώς αγχωμένη και αρκετά προετοιμασμένη για την πρεμιέρα.

Το θέμα που μας έμεινε: Η συνέντευξη της Τζωρτζέλας στον Ηλία Κασιδιάρη κάνοντας λόγο για έναν νέο με ανησυχίες.

Όσκαρ Β' ρόλου: Στην Τζωρτζέλα που σε όλα τα θέματα θα πει την άποψή της με τσιριχτή φωνή για να μην χάσεις ούτε κόμμα.

Το νέο στοιχείο της εκπομπής που μας άρεσε: Ο καναπές καθώς οι συνεντεύξεις θα είναι πιο χαλαρές και χωρίς το άγχος που σου μεταδίδει το πάνελ όπως παλιότερα

Τι δεν μας τρέλανε: Το βίντεο με το ζευγάρι που αντί για προσκλητήρια τράβηξε βίντεο. Όχι, δεν μας ενδιαφέρει το love story της Μαρίας και του Γιώργου από τις Κουκουβάουνες.

Το συμπέρασμα: Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και έτσι η Ελεονώρα (και το Star) δεν δοκίμασαν μεγάλες αλλαγές ή ρίσκα.

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε