Χριστέ μου, Ρόμπερτ Πάουελ, πόσο άλλαξες από τον Ιησού της Ναζαρέτ...

Έχει παίξει τα πάντα. Από τον υιό του Θεού μέχρι τον μέθυσο γυναικά, αλλά εμείς πάντα θα τον θυμόμαστε ως Ιησού από τη Ναζαρέτ και δεν θα κάνουμε Πάσχα χωρίς να δούμε την σειρά στην τηλεόραση. 

Τα έχουμε πει στο Cosmo.gr. Πάσχα χωρίς Ιησού από τη Ναζαρέτ, δεν γίνεται. Τον Ρόμπερτ Πάουελ θέλεις να τον θυμάσαι πάντα ως τον μονάκριβο γιο του Παντοκράτορα. Ως τον Θεό επί της γης στο "Ιησούς από την Ναζαρέτ" του Φράνκο Τζεφιρέλι. Πάντα 31 ετών και απίστευτα γοητευτικό (Θεέ μου, συγχώρεσέ με) με αυτά τα μάτια...

 

Αν κρατήσεις τα μάτια, δεν έχει αλλάξει πολύ.

 

Ο ίδιος έχει πει το 1975 για τον ρόλο που τον καθιέρωσε "Ελπίζω να είναι από τους τελευταίους, που χρειάζεται να είμαι ένας ευαίσθητος νέος" και πριν τον πεις άπιστο, σκέψου μήπως αγνοείς την αστεία πλευρά του. Εκείνη που τον διατήρησε σχεδόν 40 χρόνια στο χώρο, περισσότερο του θεάτρου, καθώς αν και διάσημος μεσσίας, δυσκολεύτηκε να πάρει γήινους ρόλους ύστερα από αυτόν του Ιησού.

 

Στο θέμα μας, τώρα, είχε όλες τις προδιαγραφές να γεράσει πολύ καλύτερα. Αγνώριστος σήμερα έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά του και το θέατρο, καθώς όπως λέει σε συνέντευξή του, αυτό που λάτρευε στη δουλειά του ως ηθοποιός ήταν η ζωντανή σχέση με το κοινό την ώρα της παράστασης.

 

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε