Άγνωστοι επιτέθηκαν στο δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στο κέντρο της Αθήνας. 

Ήταν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της 10ης Μαΐου, όταν ο δημοσιογράφος του Σκάι, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, καθώς επέστρεφε στο αυτοκίνητό του μετά από συνάντηση με φιλικά πρόσωπα, δέχτηκε επίθεση στην οδό Ζωοδόχου Πηγής.

Όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή της Πόπης Τααπανίδου στο Σκάι, τρεις άγνωστοι του επιτέθηκαν, που φαίνεται ότι "του την είχαν στημένη".

"Γνώριζαν ότι είμαι δημοσιογράφος. Με χτυπούσαν με κλοτσιές και αναφέρονταν στο Σκάι και στο μνημόνιο. Από τη μία λυπάμαι, από την άλλη προσπαθώ να διερμηνεύσω. Έχω την αίσθηση ότι δεν ήταν προσωπική επίθεση. Δεν άκουσα το όνομά μου", είπε ο Κωνστανίνος Μπογδάνος.

 

Θα μπορούσε να είναι κίνητρο η ληστεία; "Αν και χάθηκε το κινητό μου, κατά τη συμπλοκή, κίνητρο δεν ήταν η ληστεία", διαβεβαιώνει ο δημοσιογράφος. 

Ευτυχώς ένας από την παρέα των φίλων του, που είχε ήδη μπει στο αυτοκίνητό του, αντιλήφθηκε την επίθεση και ειδοποίησε την Αστυνομία, που βρισκόταν επί της οδού Ακαδημίας.

Ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο ΚΑΤ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του σοκαρισμένος από το συμβάν.

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε