Θοδωρής Σταθόπουλος: Ο δημοσιογράφος που έγινε χορευτής και οργανωτής event

Από δημοσιογράφος έγινε διοργανωτής event και χορευτής. Ο λόγος για τον Θοδωρή Σταθόπουλο ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα News μίλησε για αυτήν την αλλαγή. 

Ο Θοδωρής Σταθόπουλος εργαζόταν ως δημοσιογράφος στην εκπομπή "Lifestyle" μαζί με τη Νίκη Κάρτσωνα και τον Παναγιώτη Τάτση που προβαλλόταν από το Alter. Ωστόσο, το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού τον έκανε να κινητοποιηθεί για να ψάξει καινούργια δουλειά.

"Με το που έκλεισε το Alter όλοι βρεθήκαμε σε ένα καθεστώς ομηρίας. Άνοιξα την ατζέντα μου και ξεκίνησα να χτυπάω πόρτες για να βρω δουλειά. Η απάντησή τους ήταν ότι θα πρέπει να κάνω υπομονή και ότι τώρα με την κρίση δεν κάνουν προσλήψεις, ότι τα πράγματα είναι δύσκολα", ανέφερε ο δημοσιογράφος.

 

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι ξεκίνησε δουλεύοντας ως σερβιτόρος στην καφετέρια ενός γνωστού του τόσο για τα χρήματα όσο και για να μην είναι κλεισμένος στο σπίτι.

"Σε αυτό τον χώρο διοργάνωναν και κάποια πάρτυ. Έτσι στην προσπάθειά τους να βρουν έναν χορευτή μου λένε μια μέρα γιατί δεν χορεύεις εσύ, αφού έχει και τα προσόντα;. Για μια στιγμή αναρωτήθηκα τι θα πουν! Ότι από δημοσιογράφος έγινα χορευτής, αλλά γρήγορα αυτή η σκέψη εξαφανίστηκε. Η βασική μου δουλειά φυσικά και δεν είναι ο χορός. Διοργανώνω όλα τα events και τρέχω όλα τα projects που γίνονται εδώ", κατέληξε.

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε