Η Heidi Klum παραδέχεται ότι τα έχει με τον σωματοφύλακά της

Η supermodel και σούπερ μαμά Heidi Klum μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση της με τον επόμενο του Seal και τέσσερα χρόνια σωματοφύλακά τους, Martin Kristen. 

"Μόλις άρχισε και δεν μπορώ να ξέρω που θα πάει". Η Heidi Klum περιγράφει για πρώτη φορά σε εκπομπή του ABC την σχέση της με τον Martin Kristen, τον σωματοφύλακα της οικογένειά της τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η γερμανίδα μοντέλο και μαμά τεσσάρων παιδιών μετά από επτά χρόνια γάμου με τον μουσικό Seal και την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου τον περασμένο Ιανουάριο λέει ότι του εμπιστεύεται ό,τι πολυτιμότερο έχει, τα παιδιά της κι αυτός για πολλά χρόνια έχει βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο. "Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και τώρα γνωρίζω μια ακόμα πλευρά του".

 

Όσον αφορά στην αντίδραση του Seal, σχολιάζοντας την σχέση τους δήλωσε ότι η Heidi προφανώς ασχολιόταν με το προσωπικό περισσότερο από όσο έπρεπε, ακόμα κι όταν ήταν παντρεμένοι. Μετά άλλαξε την δηλωσή του λέγοντας ότι η η Heidi προφανώς ασχολιόταν με το προσωπικό περισσότερο από όσο έπρεπε, όταν το διαζύγιο δεν ήταν ακόμα οριστικό.

Η Heidi στην ίδια εκπομπή του ABC, "Katie", είπε ότι ο Seal πάντα είχε έναν καυστικό τρόπο να εκφράζεται και ότι οι δηλώσεις του την πλήγωσαν. "Δεν κοίταξα κανέναν άλλον άντρα, όσο ήμασταν μαζί".

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε