Η ζουμερή Sofia Vergara γδύνεται και γίνεται ζωντανός καμβάς

Αυτό το κορμί το θανατηφόρο, που έχει κάνει πολλούς άντρες να πίνουν μπύρες στο όνομά του και να σκέφτονται πόσο τυχεράκιας είναι ο Ed O' Neill, Που την έχει στο πλευρό του τηλεοπτικά και τη χαίρεται, έγινε ένα ζωντανό έργο τέχνης στα χέρια του Ισπανοαμερικάνου ζωγράφου Domingo Zapata. 

Είσαι καλλιτέχνης, περνάς όλη σου τη ζωή σε ένα ατελιέ και παίζεις με τους δαίμονες της έμπνευσης. Και ξάφνου μία μέρα, εκεί που κάθεσαι και δεν ξέρεις τι άλλο πια εσώψυχό σου να βγάλεις στον καμβά, σου έρχεται η Sofia Vergara με και πετάει μπροστά στα μάτια σου τις ζουμερές της καμπύλες για να τις ζωγραφίσεις. Θα πεις όχι;

Καταλαβαίνουμε απόλυτα, λοιπόν, τον Domingo Zapata που έπιασε αμέσως το πινέλο και δημιούργησε πάνω στο σώμα της Sofia...τέχνη.

 

Για να μην πάει ο νους στο πονηρό, ατιμούτσικά μου, η Sofia και ο Domingo είναι φίλοι, ενώ η ίδια έχει μία εμμονή με τα έργα του, μιας και τα συλλέγει μετά μανίας.

 

Η Κολομβιανή ηθοποιός, που είναι αραββωνιασμένη με τον επιχειρηματία Nick Loeb, το ευχαριστήθηκε τόσο πολύ το παιχνίδι με τις τέμπερες που είπε να το βγάλει και φωτογραφίες για να έχει να θυμάται.

 

Το ενσταντανέ, που όλοι ζηλέψαμε, συνέβη τον προηγούμενη μήνα στο σπίτι της Sofia στο Λος Άντζελες, αλλά οι φωτογραφίες βγήκαν στη φόρα τώρα.

Ρε Σοφάκι δεν περνάς και μία από την Καλών Τεχνών να δώσεις ένα χεράκι;

Κεντρική Φωτογραφία: Getty Images

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε