Κι άλλο γυμνό σκάνδαλο στο Buckingham: Η Kate Middleton topless

Κάτι περίεργο συμβαίνει στο παλάτι του Buckingham. Μετά τις γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Harry, άλλο ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας βγαίνει στη δημοσιότητα... γυμνό. 

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ξεχαστεί το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες και το πάρτι (οργίων;) του πρίγκιπα Harry που έκαναν το γύρο του κόσμου και ξέσπασε νέο σκάνδαλο που, αυτή τη φορά, υπόσχεται να φέρει τη Βασίλισσα Ελισάβετ στα πρόθυρα του εγκεφαλικού επεισοδίου.

 

Όλα άρχισαν όταν γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό ισχυρίστηκε ότι θα βγάλει στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες της Δούκισσας του Cambridge από τις ολιγοήμερες διακοπές που πέρασε μαζί με τον William σε πύργο στην Προβηγκία, στη Γαλλία.

 

 

Για να γίνουν πιο πειστικοί οι ισχυρισμοί, το περιοδικό Closer δημοσίευσε στο εξώφυλλό του φωτογραφίες με pixel της Kate με μπικίνι και του William με σορτς, με τον τίτλο: "Θεέ μου! Οι φωτογραφίες που θα κάνουν το γύρο του κόσμου" και πιο κάτω: "Δες εκπληκτικές φωτογραφίες της μελλοντικής Βασίλισσας της Αγγλίας, όπως δεν την έχεις δει ποτέ... και όπως δεν θα την ξαναδείς ποτέ".

Το πριγκιπικό ζεύγος, που βρίσκεται σε περιοδεία στη Μαλαισία, πληροφορήθηκε τα άσχημα νέα λίγο πριν επισκεφθεί το μουσουλμανικό τέμενος Assyakirin και, σύμφωνα με πληροφορίες, στενοχωρήθηκε πολύ.

 

"Στενοχωρήθηκαν πολύ που παραβιάστηκε η ιδιωτική τους ζωή. Θα μιλήσουμε με τους δικηγόρους μας στο Λονδίνο και τους συνεργάτες τους στο Παρίσι για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε", είπε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στην εφημερίδα "The Sun".

Το παλάτι αρνήθηκε να σχολιάσει επισήμως, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν οι φωτογραφίες είναι αληθινές, αφού είναι θολές και τραβηγμένες από απόσταση.

Τι να πούμε. Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε και τον Κάρολο σε περίεργες πόζες...

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε