Η εμφάνιση της Kate Middleton που μας θύμισε την Diana και το εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα Alexander McQueen

Μνήμες από την αξέχαστη Diana ξύπνησε η εμφάνιση της Δούκισσας του Cambridge, στην πρώτη της επίσκεψη, στο πλευρό του William, σε μουσουλμανικό τέμενος. 

Την πεθερά της "αντέγραψε" (με την καλή έννοια) η Kate Middleton στην πρώτη της εμφάνιση σε μουσουλμανικό τέμενος με τον William. Φορούσε ένα απλό φόρεμα σε απαλή γκρι απόχρωση, ενώ το κεφάλι της κάλυπτε μια μαντήλα, τηρώντας το μουσουλμανικό κώδικα ηθικής, όπως ακριβώς έκανε και η Diana, πολλά χρόνια πριν.

 

Με το που βγήκε από το αυτοκίνητο η Δούκισσα του Cambridge έβγαλε τα nude ψηλοτάκουνά της και έμεινε ξυπόλυτη, όπως προστάζει το πρωτόκολλο της ισλαμικής θρησκείας. Το ίδιο έκανε και ο William και, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, φαίνεται να το διασκέδασε.

 

Το προηγούμενο βράδυ, το πριγκιπικό ζευγάρι, είχε επισκεφθεί το πολυτελές παλάτι της Μαλαισίας, Istana Negara στην Kuala Lumpur, όπου, για μια ακόμη φορά, η Kate άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Φορούσε μια εκπληκτική μάξι τουαλέτα, δημιουργία του Alexander McQueen, που κάλυπτε, όχι μόνο τα πόδια αλλά και τα μπράτσα της, θέλοντας να δείξει σεβασμό στους θρησκευτικούς κανόνες της χώρας. Πολύ κομψή Kate, μπράβο!

 

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε