Η Natalie Portman έβαψε τα μαλλιά της ξανθά

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές καστανές της μεγάλης οθόνης, η Natalie Portman, έβαψε ξανθά τα μαλλιά της, ξαφνιάζοντας άπαντες σε δημόσια εμφάνισή της. 

Η Natalie Portman έκανε τα φλας να αστράψουν στην εκδήλωση του οίκου Van Cleef & Arpels στο Λος Άντζελες στο στο Walt Disney Concert Hall, περισσότερο από το συνηθισμένο. Ο λόγος; Η ηθοποιός αποφάσισε να αποχαιρετήσει προσωρινά το καστανό χρώμα στα μαλλιά της.

 

Ντυμένη με μια τουαλέτα Dior και με κοσμήματα από τον συγκεκριμένο οίκο, φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί δίπλα στον Robert Pattinson που παρευρέθηκε στην εκδήλωση. Απ' ότι αποκάλυψε η ίδια, το νέο λουκ έγινε για τον επόμενο ρόλο της, χωρίς όμως να πει περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 31χρονη ηθοποιός αλλάζει το στυλ των μαλλιών της για τις ανάγκες ρόλου. Το είχε ξανακάνει για το V for Vendetta, όπου είχε χρειαστεί να ξυρίσει το κεφάλι της.

 

Πάντως, ρίχνοντας μια ματιά στην τελευταία της διαφήμιση για την Dior, πρέπει να παραδεχτούμε ότι της πήγαινε περισσότερο το καστανό χρώμα...

 

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε