Ποια Angelina; Ο Brad Pitt είναι το νέο πρόσωπο του παραδοσιακά γυναικείου αρώματος Chanel No 5

Μετά τις Marilyn Monroe, Katrine Deneuve και Nicole Kidman, ο ηθοποιός είναι ο πρώτος άντρας στην ιστορία που διαφημίζει το άρωμα "σύμβολο" της αιώνιας θηλυκότητας. 

Το Chanel No 5 είναι γυναικείο άρωμα. Αν υπάρχει όμως ένας άντρας ελκυστικός αλλά και "άντρας" αρκετά για να το λανσάρει αυτός είναι, όπως όλα δείχνουν, o Brad Pitt.

Η εταιρία Coco Chanel πρόσφατα πλησίασε τον 48χρονο ηθοποιό για να γίνει το νέο πρόσωπο του Chanel No 5. Σύμφωνα με το Ε! Οnline, πηγές θέλουν την πρώτη φωτογράφιση για τη διαφημιστική καμπάνια του αρώματος να γίνεται στο Λονδίνο αυτή τη βδομάδα, και λέγεται πως το ποσό της αμοιβής του ηθοποιού θα αγγίξει τα εφτά ψηφία.

To Chanel No 5  είναι το πρώτο άρωμα που λάνσαρε ο παριζιάνικος οίκος Coco Chanel το 1922. Από τότε, έχει φορεθεί από γυναίκες σε όλο το κόσμο και το έχουν διαφημίσει ορισμένες από τις πιο διάσημες stars στο καλλιτεχνικό στερέωμα, όπως η Marilyn Monroe, Katrine Deneuve και Nicole Kidman. Ο Brad Pitt είναι ο πρώτος άντρας στην ιστορία που θα γίνει το πρόσωπο του αρώματος.

Οι πιο δημοφιλείς κυρίες του Chanel No 5

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε