Πέτρος Φιλιππίδης: "Θέλω να αγγίζω την τελειότητα. Ακούγεται λίγο αστείο αλλά το λέω σοβαρά"

Τι δήλωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης σε συνέντευξή του στο "ΕΓΩ Weekly" για τη δουλειά του, την τελειότητα και τη σχέση με τη σύζυγό του. 

Μιλώντας για την πορεία του στο θέατρο ο ίδιος εξήγησε πως για εκείνον η λέξη επιτυχημένος είναι μια προκλητική λέξη. Τόνισε δε, ότι νιώθει πως δεν έχει τελειώσει αφού έχει όνειρα και στόχους που θέλει να πραγματοποιηθούν.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αποκάλυψε πως θέλει να αγγίξει την τελειότητα σημειώνοντας πως το λέει σοβαρά. "Δεν θέλω να παρουσιάζω κάτι μέτριο. Δεν ξέρω τι γίνεται στο τέλος, αλλά ο στόχος μου δεν είναι αυτός. Θέλω να αγγίζω την τελειότητα. Ακούγεται λίγο αστείο, το ξέρω, αλλά το λέω σοβαρά. Από εκεί και πέρα η γνώμη του κοινού είναι αυτή που με νοιάζει περισσότερο. Αν δε του αρέσει, θα στο πει, δεν θα σου χαριστεί", ανέφερε.

Μια διαφορετική άποψη εξέφρασε ο ηθοποιός για όσους δίνουν πράγματα στη ζωή τους αλλά οι άλλοι αρνούνται να τα εισπράξουν. "Το θέμα δεν είναι τι κάνεις εσύ. Το θέμα είναι τι κάνουν οι άλλοι και πως εισπράττουν τη δική σου συμπεριφορά. Εγώ δεν μπορώ να πάψω να αγαπώ, να είμαι δοτικός και ανοιχτός. Δεν χάνω εγώ που δίνω αυτό που έχω στην ψυχή μου, αλλά εκείνοι που δεν έχουν τη χαρά να εισπράξουν αυτό που τους δίνω. Σε αυτή την περίπτωση, ο χαμένος δεν είμαι εγώ".

Όσο για την προσωπική του ζωή και τη σχέση με τη σύζυγό του είπε μεταξύ των άλλων: "Όλα τα ζευγάρια περνούν κρίσεις. Τα ζευγάρια με παιδιά πολλές φορές περνούν περισσότερες. Δεν υπάρχει ζευγάρι που να είναι 20 χρόνια μαζί και η κάθε του μέρα να είναι μέλι-γάλα. Τέτοιο ζευγάρι ήταν μόνο ο Αδάμ και η Εύα...πριν το μήλο. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια χρειάζεται εκτίμηση, κατανόηση αγάπη και φυσικά πάθος".

Τέλος, σε ερώτηση για το αν νιώθει ότι πουλήσει σωστά τον εαυτό του, ο ηθοποιός απάντησε: "το καλλιτεχνικό κομμάτι, νομίζω ότι καλά βαδίζω. Θα μπορούσα να το είχα κάνει καλύτερα όσον αφορά στο εμπορικό μέρος".

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε