Πριν από 3 χρόνια

ΤΖΙΝΣΕΝΓΚ ΚΑΙ ΚΡΟΚΟΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΛΙΜΠΙΝΤΟ ΣΤΑ ΥΨΗ!

Είστε κουρασμένοι και πιεσμένοι από τη δουλειά; Η διάθεσή σας για σεξ είναι πεσμένη τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρετε τι να κάνετε ώστε να δώσετε νέο αέρα στη σεξουαλική σας ζωή; Τζίνσενγκ και κρόκος (ζαφορά) υπόσχονται να βάλουν φωτιά στο... κρεβάτι σας σύμφωνα με έρευνα Καναδών επιστημόνων.
Πριν από 3 χρόνια

ΚΙ ΟΜΩΣ... ΤΟ SEX ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ

Οι απότομες “εκρήξεις” έντονης σωματικής δραστηριότητας, όπως το sex, μπορεί να αυξήσουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφράγματος ή άλλου θανατηφόρου καρδιακού επεισοδίου, ιδίως για όσους ζουν μια καθιστική ζωή και δεν ασκούνται τακτικά ή για τους μεσήλικες, που δεν έχουν συχνή ερωτική επαφή ούτε ασκούνται σωματικά με άλλο τρόπο.
Πριν από 3 χρόνια

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ "LIVE" ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΟΡΓΑΣΜΟ

Να εμπλουτίσει το μάθημά του για τη σεξουαλικότητα και να δείξει την εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη, αποφάσισε ένας καθηγητής ψυχολογίας αμερικανικού πανεπιστημίου, κάνοντας ζωντανή επίδειξη γυναικείου οργασμού στην τάξη!
Πριν από 3 χρόνια

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Έλλειψη σπέρματος αντιμετωπίζει η Αυστραλία, οι αρμόδιες αρχές της οποίας κάνουν τα αδύνατα δυνατά, για να αρθούν όλοι οι περιορισμοί στην εισαγωγή του από χώρες του εξωτερικού. Μεταξύ αυτών και η Ελλάδα!
 
Πριν από 3 χρόνια

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΡΠΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι επιστήμονες καθώς έρευνες έδειξαν πως ο έρπης των γεννητικών οργάνων μεταδίδεται ακόμα και αν ο ασθενής δεν έχει κανένα σύμπτωμα, γεγονός που τους κάνει να μιλούν για αναγκαία εξέταση όλων των ενηλίκων.
Πριν από 3 χρόνια

1 ΣΤΟΥΣ 4 ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕΣΩ FACEBOOK

Το Facebook χρησιμοποιεί ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών του διαδικτύου για να βρει ερωτικό σύντροφο. Το ποσοστό αντιστοιχεί σε έναν στους τέσσερις που έχουν λογαριασμό στον δημοφιλή ιστότοπο ενώ ένας στους δέκα είχε σεξουαλικές επαφές με άτομο που γνώρισε μέσω αυτού.
Πριν από 3 χρόνια

ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

Η χημική ουσία σεροτονίνη που βρίσκεται στον εγκέφαλο αποτελεί -σύμφωνα με έρευνα Κινέζων επιστημόνων- το βασικό στοιχείο που επηρεάζει έναν άνθρωπο στη σεξουαλική του ταυτότητα. Όπως έδειξαν πειράματα σε αρσενικά ποντίκια, μπορούν να μην έλκονται από τα θηλυκά αλλά να ενδιαφέρονται από ομόφυλα.
Πριν από 3 χρόνια

6 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ...ΦΙΛΙΑ!

Αρχικά, οι ερευνητές δεν έχουν μέχρι τώρα, καταφέρει να εξηγήσουν επιστημονικά γιατί οι άνθρωποι φιλιούνται! Κάποιοι υποστηρίζουν όμως ότι σχετίζεται με τις πρώιμες διατροφικές συνήθειες του ανθρώπου. Ο θηλασμός αλλά και, σε μερικούς πολιτισμούς, η μεταφορά φαγητού απευθείας από το στόμα του γονέα, ίσως συμβάλλουν ώστε το βρέφος να συνδυάσει την πίεση των χειλιών με πράξεις αγάπης και στοργής!
Πριν από 3 χρόνια

ΤΑ "7 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ "3 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ"

Τα "τρία χρόνια φαγούρα" φαίνεται ότι έχουν αντικαταστήσει τα "εφτά χρόνια φαγούρα’" ως το κρίσιμο χρονικό σημείο, που τα ζευγάρια αρχίζουν να παίρνουν ο ένας τον άλλον για δεδομένο με τις γνωστές συνέπειες. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μια νέα βρετανική έρευνα.
Πριν από 3 χρόνια

"ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ" ΤΟ SEX ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

Όλο και λιγότερο έρχονται σε σεξουαλική επαφή οι Αμερικανοί έφηβοι, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε συνεντεύξεις 13.500 ανδρών και γυναικών, ηλικίας 15 έως 44 ετών, κατά τδο διάστημα 2006 έως και 2008.
 
Πριν από 3 χρόνια

ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ LIFE STYLE ΧΑΠΙΑ

Θύματα της οικονομικής κρίσης είναι και τα life style χάπια αφού παρόλο που δίνονται 50 εκατομμύρια ευρώ για αυτά σε ετήσιο επίπεδο παρόλα αυτά το 2010 οι πωλήσεις τους σε όγκο έπεσαν κατά 6% και σε αξία κατά 23%. Το 2011 η πτώση στα συγκεκριμένα χάπια ξεπέρασε το 38%.
Πριν από 3 χρόνια

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΞ;

Στους άνδρες αρέσουν τα υγρά φιλιά, ενώ οι γυναίκες θέλουν το φιλί να κρατάει πολύ, υποστηρίζει μια νέα μελέτη. Επίσης όταν ένας άνδρας και μια γυναίκα μοιράζονται ένα φιλί αυτή η ανταλλαγή φαίνεται περισσότερο σαν μια πνευματική ‘’ταύτιση’’ παρά σαν μια συνάντηση ψυχών.
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή