Πριν από 3 χρόνια

ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ Ο BERLUSCONI (VIDS)

Έχει κατηγορηθεί πολλάκις για άστατη ζωή, συναναστροφές με αμφιβόλου ποιότητας γυναίκες και εφήμερες σεξουαλικές επαφές. Θεωρώντας – ίσως – πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, ο Ιταλός πρωθυπουργός, Silvio Berlusconi, απάντησε στις κατηγορίες, δηλώνοντας πως από τότε που πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του, διατηρεί “σταθερό δεσμό” με μία γυναίκα και επαναλαμβάνοντας πως “θα θεωρούσε υποτιμητικό” το να πληρώσει για σεξ με μία γυναίκα.
Πριν από 3 χρόνια

ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΣΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ;

Είναι σημαντικό να έχετε φίλους, ακόμη κι αν είστε παντρεμένοι. Το να στηρίζεστε μόνο στον/στην σύζυγό σας για όλες τις συναισθηματικές σας ανάγκες ίσως είναι υπερβολική απαίτηση. Οι πλατωνικές σχέσεις μπορούν να σας προσφέρουν την επιπλέον στήριξη και επαφή που χρειάζεστε. Ωστόσο δεν αποκλείεται να έρθετε πολύ κοντά με τον άλλο-ακόμα και χωρίς σεξ.
Πριν από 3 χρόνια

ΑΠΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ… ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ

Μερικοί άνθρωποι φαίνεται πως απλώς δεν είναι γεννημένοι για να μείνουν πιστοί στον ή στη σύντροφό τους, καθώς αμερικανοί επιστήμονες ισχυρίζονται ότι εντόπισαν ένα γονίδιο που αυξάνει τις πιθανότητες της απιστίας και σεξουαλικών…παρασπονδιών.
 
Πριν από 3 χρόνια

ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ; ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ!

Είσαι δημόσιος υπάλληλος στη Βρετανία και έχεις κρυφή σχέση με συνάδελφό σου; Θα πρέπει, τότε, να πας στον προϊστάμενό σου και να το πεις διότι σε αντίθετη περίπτωση θα θεωρεί πειθαρχικό παράπτωμα!
Πριν από 3 χρόνια

ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕΞ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ

Τα ζευγάρια που επιλέγουν να μην έχουν σεξουαλική επαφή πριν το γάμο καταφέρνουν να έχουν μια πιο σταθερή και ευτυχισμένη σχέση, σύμφωνα με έρευνα Αμερικανών επιστημόνων κάνοντας τους συντηρητικούς να… «τρίβουν» τα χέρια τους από ευχαρίστηση.
Πριν από 3 χρόνια

ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΩΜΕΝΕΣ

Ακριβές αποδεικνύονται οι ερωμένες αφού σύμφωνα με έρευνα όσοι παντρεμένοι-δεσμευμένοι έχουν παράλληλη σχέση ξοδεύουν αρκετά χρήματα στο… μυστικό τους έρωτα….
Πριν από 3 χρόνια

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΟΗΤΕΙΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ!

Όταν έρχεται ο καιρός της αναπαραγωγής, τα διάφορα είδη επιστρατεύουν ποικίλους και διαφορετικούς τρόπους να προσελκύουν το άλλο φύλο.Μερικά πουλιά χρησιμοποιούν το πολύχρωμο φτέρωμά τους ή τη μελωδική φωνή τους, ενώ διάφορα άλλα αρσενικά θηλαστικά, πολεμούν μέχρι θανάτου για την εύνοια κάποιου θηλυκού!
Πριν από 3 χρόνια

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΕΘΙΣΜΟΣ : Η ''ΑΣΘΕΝΕΙΑ'' ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!

Τα σεξουαλικά σκάνδαλα, στα οποία πρωταγωνιστούν celebrities, έχουν συμβάλλει ώστε να πολλαπλασιαστεί η ζήτηση για παροχή θεραπείας στους σεξουαλικά εθισμένους, παρά το γεγονός ότι η εξάρτηση από το σεξ, δεν έχει ακόμα αναγνωριστεί επισήμως ως διαταραχή και δεν τυγχάνει κυβερνητικής ρύθμισης.
 
Πριν από 3 χρόνια

ΤΟ "KAMA SUTRA" ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΣΕ 3D! (VID)

Θέλετε να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή; Είστε μικρός και άπειρος και θέλετε να μάθετε μερικά μυστικά του σεξ; Μην αγχώνεστε. Η τρισδιάστατη Πετρούλα Κωστίδου έρχεται να σας λύσει όλες σας τις απορίες αλλά και να σας δώσει ιδέες ώστε να πάρει το κρεβάτι σας (και όχι μόνο) φωτιά!