18χρονη ισχυρίζεται ότι πληρώθηκε για μία βραδιά με τον Berlusconi

“Ο Silvio Berlusconi μου έδωσε χρήματα, μετά τη συνεύρεσή μας”, δήλωσε μία 18χρονη, παράνομη μετανάστρια από το Μαρόκο, που εργάζεται ως μοντέλο στην Ιταλία. Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική επαφή με τον Ιταλό πρωθυπουργό, όταν δεν είχε ακόμη ενηλικιωθεί και πως εκείνος, για να της δείξει την “ευγνωμοσύνη” του, αμέσως μετά, της άφησε χρηματικό ποσό...


Η κοπέλα, της οποίας η ταυτότητα δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά τα μέσα αναφέρονται σ' αυτήν μόνο με το μικρό της όνομα, Ruby, υποστηρίζει πως βρέθηκε με τον Berlusconi στη βίλα του έξω από το Μιλάνο.

Σύμφωνα πάντα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη επίσημη έρευνα, αλλά οι αρχές στην Ιταλία, έχουν ετοιμάσει ένα “φάκελο” για τον καβαλιέρε.

Νέο “ερωτικό σκάνδαλο” ή δεύτερο “σκάνδαλο D'Addario” χαρακτηρίζει τη νέα αυτή περιπέτεια του Ιταλού πρωθυπουργού η εφημερίδα “Il Giornale”, εκδότης της οποίας είναι ο αδελφός του Berlusconi.

Ταυτόχρονα πάντως, δεν είναι λίγοι κι εκείνοι, που πιστεύουν πως οι κατηγορίες της νεαρής γυναίκας δεν έχουν καμία υπόσταση και πως όλα όσα λέει, είναι μέρος μιας σκευωρίας, με στόχο τον 74χρονο Berlusconi.

Η Ruby, 18 ετών σήμερα, υποστηρίζει πως ήταν παρούσα σε ουκ ολίγα ιδιωτικά πάρτυ, που οργάνωσε ο Berlusconi στο σπίτι του, μέσα σε ένα χρόνο, όταν ακόμη προσπαθούσε να “εισχωρήσει” στο χώρο της μόδας και της τηλεόρασης.

Σημειώνεται πως η πορνεία στην Ιταλία δεν είναι παράνομη, ωστόσο οι ιερόδουλες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών.

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Μην τα χάσετε

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή