Ρότζερ Μουρ, ο δυσαρεστημένος Τζέιμς Μποντ

Ο Ρότζερ Μουρ, από τους πιο διάσημους Τζέιμς Μποντ, είναι ο μακροβιότερος πρωταγωνιστής του άγγλου πράκτορα μέχρι σήμερα, που έχει παίξει σε επτά ταινίες από το 1973 έως το 1985.Όμως είναι δυσαρεστημένος. Αρκετά θα έλεγα. Και αυτό γιατί, όπως φημολογείται, τον εμφανίζουν όλα τα κοσμοπολίτικα sσάιτς και μπλογκς τον τελευταίο –σε δημοφιλία- πράκτορα Μποντ που έχει περάσει ποτέ, σε αντίστοιχες ψηφοφορίες που διεξάγουν! Γι’ αυτό κι αυτός τα μποϊκοτάρει συστηματικά και αρνείται να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση –δεν μιλάμε για συνέντευξη φυσικά- σε αυτά.

Αν και θεωρείται ιδιαίτερα αγαπητός και πετυχημένος ως Τζέιμς Μποντ, τα έχουν βάλει όλοι μαζί του. Ο Μουρ βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν σε κάποιο σάιτ τον ανέφεραν ως τον πιο αποτυχημένο Μποντ στην Ιστορία. Στη συνέχεια δήλωσε ότι «δεν έχω ξανακοιτάξει τα μπλογκς και τα σάιτς ςαπό τότε. Η βοηθός μου δεν μου το επιτρέπει».

Ελπίζουμε να το ξεπεράσει γρήγορα ο κ. Μουρ.

Ο 81-χρονος Ρότζερ Μουρ που είχε γίνει γνωστός ως ο «Άγιος» από την ομώνυμη βρετανική σειρά των δεκαετιών ’60 και ’70, έχει πρωταγωνιστήσει σε παραπάνω από 90 παραγωγές της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Πρωτοεμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη το 1945 στην ταινία «Υπέροχοι Ξένοι», ενώ συνεχίζει μέχρι και σήμερα –σε πιο χαλαρούς ρυθμούς βέβαια- να κάνει αισθητή την παρουσία του στη μεγάλη οθόνη.

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε