Κερδίστε προσκλήσεις για το Block 33

Δύο μονές προσκλήσεις για την εμφάνιση των The Kokolo New York City Afrobeat Orchestra στο Block33 (Θεσσαλονίκη) την Κυριακή 15 Νοεμβρίου προσφέρει το cosmo στους αναγνώστες του.


Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό δεν έχετε παρά να στείλετε mail στο cosmocontest@gmail.com με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και την ένδειξη Kokolo μέχρι τις 14 Νοεμβρίου. Οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά από το cosmo με email.

Γνωστοι παγκοσμίως ως The Kokolo New York City Afrobeat Orchestra, τα τελευταία χρόνια για ευκολία και συντομία αυτοαποκαλούνται Kokolo, αλλά αυτό που δεν άλλαξε ποτέ είναι ότι πρόκειται για την σημαντικότερη δύναμη πίσω από το πρόσφατο παγκόσμιο revival του afrobeat και afrofunk ήχου και την τεράστια δημοφιλία του εν λόγω είδους.

Ιδρύθηκαν το 2001 στο Lower East Side της Νέας Υορκης από τον Ray Lugo και έκτοτε έχουν εξελιχθεί σε μια μηχανή παραγωγικότητας ηχογραφήσεων και ζωντανών εμφανίσεων έχοντας περίσσότερες από 50 (!!!) δισκογραφικές δουλειές και εκατοντάδες εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο με αποκορύφωμα φυσικά τοheadline στο θρυλικό Montreal Jazz Festival αλλά και στο Glastonbury, έχοντας επίσης μοιραστεί τη σκηνή με ιερά τέρατα όπως ο Isaac Hayes, James Brown και Roy Ayers αλλά και ονόματα όπως Roots Manuva, PeteRock κα.

 
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι παρότι ξεκινησαν ως ένα αμιγές Afrobeat σχήμα διεύρυναν τον ήχο τους σε τέτοιο βαθμό ώστε να αναμιγνύει στοιχεία από hiphop, rock, dancehall, jazz και salsa. Έχουν μάλιστα αποκτήσει τη φήμη για τις πλέον εκρηκτικές live εμφανίσεις χάρη κυρίως στον ενεργητικό, κοφτερό και edgy ήχο που τους χαρακτηρίζει σε σύγκριση με τις σχεδόν υπνωτικές παραδοσιακές afrobeat μπάντες.

Παράλληλα έχουν αναπτύξει σημαντική κοινωνική δράση ορμώμενοι κυρίως από την πιστότητα τους στις αξίες του Ουμανισμού και τα γραπτά του Osho, όπως άλλωστε αναγράφεται στα εξώφυλλα των δίσκων τους.

Οι ζωντανές τους εμφανίσεις , μια πραγματική εμπειρία για τους παρευρισκόμενους και η καλύτερη αφορμή για ξέφρενο χορό και κέφι. Και φυσικά, δεν θα είναι μόνοι τους μιας και το party θα ξεκινήσει αρκετά πιο πριν αφού στη σκηνή θα βρίσκονται οι δικοί μας Nasa Funk, η καλύτερη μπάντα στο είδος τους που πάντα δίνει το καλύτερο έναυσμα για χαμόγελα πάνω και κάτω από τη σκηνή. Ραντεβού λοιπόν για χορό την Κυριακή 15 Νοέμβρη στοBlock33…

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ INTERNET: 10€

(περιορισμένα εισιτήρια στο www.kokolo.eventbrite.com) ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 15€

TAMEIO: 20€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

METROPOLIS: Τσιμισκή 33

MUSICLAND / TICKET HOUSE: Μητροπόλεως 102

BLOCK 33 BOX OFFICE: 26ης Οκτωβρίου 33

Oι Πόρτες ανοίγουν στις 21:00 μμ

'Εναρξη 21:30 μμ

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Μην τα χάσετε

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή