Μπρούσκο: Το ερωτικό τρίγωνο με άρωμα κρασιού

Το "Μπρούσκο" είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1 η οποία θα μεταδίδεται κάθε απόγευμα. Πήγαμε και είδαμε τα πρώτα δύο επεισόδια.Ένα από τα καλά του να είσαι δημοσιογράφος είναι ότι βλέπεις πρώτα από όλους τους άλλους πρεμιέρες σε σήριαλ και ταινίες. Σε αυτήν την περίπτωση ας μείνουμε στην πρώτη εκδοχή.

Παρακολούθησα, λοιπόν, τα πρώτα δύο επεισόδια της νέας καθημερινής σειράς του ANT1 "Μπρούσκο". Στη σειρά που θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 29 Σεπεμβρίου πρωταγωνιστούν οι: Αποστόλης Τότσικας, Εβελίνα Παπούλια, Ανδρέας Γεωργίου, Ελένη Βαΐτσου, Αντώνης Καρυστινός και Τζόυς Ευείδη.

 

Η εισαγωγή στην υπόθεση του έργου έγινε μέσω της Σάσας Βούλγαρη, η οποία αφηγήθηκε ένα παραμύθι για ένα ερωτικό τρίγωνο με έντονο άρωμα μπρούσκο.

Δε θα κάνω spoiler για ευνόητους λόγους όμως θα αρκεστώ σε μερικά πράγματα. Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία, όπου το αστείο και το δράμα περιπλέκονται δίνοντας πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Αυτό φάνηκε και στο γεγονός ότι δεν ακούστηκαν ψίθυροι στην αίθουσα προβολής, σημάδι που δείχνει ότι δεν βαρεθήκαμε.

 

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Ανδρέας Γεωργίου και Στάμος Τσάμης ενώ το σενάριο η Βάνα Δημητρίου.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:15 και από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου θα μεταδίδεται κάθε απόγευμα στις 19:00.

FOLLOW:
comments powered by Disqus

TAGS:

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Μην τα χάσετε